Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saffranskrokus

Jag hör vad du ser.
Smaken. Kyssen. Smekningen.
Jag ser vad du hör.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-04-01 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gång gjorde jag räksoppa. jag kollade i min kokbok som jag fick på högskolan, och köpte ALLTING som det stod fungerade ihop med räkor. tog nog 3 timmar timmar sammanlagt. =) bland annat var det i kantareller. och så klart, räkfond - man gör en räkmacka med räkor som man skalar, sen lägger man räkskalen i vatten och kokar i 10 minuter, automatiskt den godaste smaken! i alla fall, i slutet på kokningen, det blev bara några deciliter soppa, så smakade det som saffran! helt magiskt... tänk, saffranskyssar! =)
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP