Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk och text

Texten är det dukade bordet
den pyntade fasaden
ordningen i garderoberna
strukturen i bokhyllan
skornas placering i hallen
Språket är det liv som pågår
Utan liv inget språk
Utan språk ingen text




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-01 23:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om språkets betydelse!
2020-04-02

  Kungskobran VIP
Jag räds ordet men än tio arméer
Napoleon
2020-04-02

    Lena Staaf VIP
Språk är kommunikation. Vi leker med det, bollar betydelser, möter varandra i språket.
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP