Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis i skarven mellan dödsångest och frid


Istället för att drunkna




hon log så varmt, fast hon till åtminstone hälften
var fisk, med kalla hårda fjäll från midjan och ner


-jag förstod nog, men förlorade mer än gärna allt



Det var inte löftet hon gav, men snarare känslan
ingen annan varelse, vare sig fysisk eller drömd,
nånsin fått mig att villigt ge efter fullständigt för






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-01 23:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det mer spännande 'att simma med fiskarna'. Åtminstone om det är yrkesfiskare...
2020-04-02

  Kungskobran VIP
Det gäller att vara varlig
hon är helt klart farlig
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP