Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden

Varthän går färden
denna ovissa
ångestskapande tid
då allt stannat upp

Samhället har tagit paus
väntar, lyssnar, avvaktar

En tid för kontemplation
kanske eftertanke

När dimman lättat
uppstår förhoppningsvis
något nytt

Vilka lärdomar bär vi med oss
i det nya som kommer att uppstå
och som blir vägledande
på mänsklighetens
fortsatta färd




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-02 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP