Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sjuka värld

I denna skira kärleksvår
Vill vi inte bäras ut på bår

Skydd vi söker i varandras armar
Behövs inte att vi alla förbarmar

Hoppas dagens problem går över
För vi inga sjukdomar behöver




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-02 10:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man blir rädd. Men hoppet måste leva. Bra text med fin bild.
2020-04-02

  ULJO
Det får vara nog nu. Fin bild.
2020-04-02

  Öknens Ros VIP
Alla hoppas vi att det ska gå över så snart som möjligt.
2020-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Vårens tid, den underbara
är inte som den brukar vara
vi lever alla i bistra orostider
dessvärre är det många som lider!

2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP