Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmatid




Nu tillbringar vi mycket tid
i hemmets lugna vrå
det är onaturligt tyst och stilla
det känns bra att vi är två

VI mår bra, har det vi behöver
har ingenting att klaga på
ser tiden an med tillförsikt
det kunde vara värre än så

Sen skall vi öppna dörren
mot omvärlden, båda två
hälsa den välkommen
och be den stiga på











Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-04-02 11:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Rimmad harmoni och tillförsikt i hemmets trygga vrå, och det är såklart skönt att vara två.
2020-04-14

  Solstrale VIP
Hoppfullt och fint! En känsla att ta med!
2020-04-07

  Respons VIP
En betraktelse som inger hopp och förtröstan.
2020-04-06

  lila fjäderblomman VIP
Fint och accepterande om den svåra tid vi är i!
2020-04-05

  Ezmeralda VIP
Samma här, men det känns som att världen håller andan nu.
Vi är båda över sjuttio, men vi har varandra. Det är inte alla förunnat.
Vi hoppas ljuset vänder åter till vår planet.
2020-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
Fina ord med rim och rytm - högaktuella och hoppfulla i en svår situation!
2020-04-03

  wiria77
så bra skrivna rader
de lugnar nog många
som oroliga äro
2020-04-03

  Nils-Robert
I karantän men med tillförsikt i sinnet
2020-04-02

  Karina"Kia"
Lyckan är att ni är två att dela vardagen med varann bara det känns tryggt!
2020-04-02

  Eva Helene VIP
Tack min vän för detta goda piller mot tristess och leda!
2020-04-02

  överlevaren VIP
Kloka rader med den tid som nu råder!
2020-04-02

  Salvation Pepper
Goda och behövda tankar.
2020-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så är vardagen nu. Fin text och bra inställning till det som nu pågår.
2020-04-02

  Niliboy
Så fint!
2020-04-02

  ULJO
Är man två går det an att vara isolerad.
2020-04-02

    Max Poisé
Ensamheten har sitt pris..men det är stundtals ganska skönt...
2020-04-02

  Maria Sundelin VIP
Sund inställning
Kramar
2020-04-02

  Lottie Ålhed VIP
Låter trevligt med orden Välkommen att stiga på i nuläge. Fint skildrat.
2020-04-02

  Öknens Ros VIP
En positiv inställning gör dagen lättare i en situation vi inte råder över.
2020-04-02

  Olof Lagerhorn VIP
Fint gestaltat och återgivet
kring den nya vardag vi har
att förhålla oss till. Ja, det
ska bli skönt när pandemin
är över.

2020-04-02

  M.Eta
Ja det är skönt att vara två. Värre för alla äldre som är ensamma!
2020-04-02

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord du förmedlar i dessa svåra tider
Att se framåt är det man vill göra och hoppas på bättre tider
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP