Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dan efter


vindhål

att kunna ligga
känna dyningens vaggande
genom britsen
snarka en stund
att komma ut
känna maskinens sång
genom skrovet

att höra småpratet
från hytten
känna kaffedoften

det blev ett vindhål
mellan väst och bordväst
75 kräftburar åkte i
dags för åkahem korv
ett skällande och svansviftning
så åker den fram

god nattsömn
långpromenad
sedan långsömn
på rumsmattan

dagens dikt på radion
på radion
reser ingen svans




Fri vers av tom boreland
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-02 12:27

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra gung i texten, ett hundliv!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland