Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄLGAGNÄLL.

Kantorn gråter så säll
till ett bälgagnäll.
oj
oj
oj

Ensam pyser han och myser
av dragspelstonen, kroppen ryser.

nej
nej
nej

påbud skapas nu, med en cochonne
ensam spelas då denna pestilence

ack
ack
ack

Kunde sedan den tonhöga silverkronan
rimma så vackert på coronan.

© Bosse 2 april 2020.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-02 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten