Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill bara sätta på dig

Åh.  Sexy.
Du är.du är så
Så oerhört
Mer än alla andra.

Åh sexy
Ge mig
Ge mig bara
En bild
Att fantisera till
En bild
Bara till mig
Snälla, snälla.
----------------------------------------'

Du är så dum
Precis som de andra
Men jag ska få dig att tro
Att du är den ende
Att det bara är dig jag vill ha
Och jag ska ha dig
Mer än en gång

Sen ska jag gå
Som du gått från de andra

Jag ska göra det för oss
För alla kvinnor du lekt med
För alla kvinnor du trodde du var ensam om att åtrå..
För du är dum.

Så dum att vi skrattar
Åt dig.
Så dum och vi ser dig
Som alla kvinnor ser dig

Och alla vi
Vill bara
Precis som du

Sätta på dig




Fri vers av Lupinen
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen