Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text dierkt ur märkligheten.


i allt stannar du

 

Du frågar om min känsla. Och innan jag hinner svara frågar du om min tanke. Jag tänker att jag behöver tid. Och svarar. Förstår att det inte är tid jag behöver. Jag behöver närvaro. Den du ger mig. I alla delar av min kropp. I alla delar av min själ. Mitt psyke.

Och ditt.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-02 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så viktigt att vara närvarande för varann. Då blir det värme.
2020-04-07

  Engel
Det är verkligen märkligt;
märkligen verkligt.
2020-04-02

  Nils-Robert
Så fin kärleksförklaring
2020-04-02

    ej medlem längre
Känslan föregår tanken, insikten.
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP