Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålder är bara en siffra, inget annat.

Det är så konstigt
Så himla himla konstigt
Jag glömmer av min ålder
Och det den förväntas innefatta
Fan va tråkigt
Jag glömmer av den
Förtränger

Jag är ju bara jag?!
Ingen ålder

Så glömmer jag
Det världen förväntar sig
Och bara är

Fantiserar,
Längtar,
Tänker,

På precis samma saker

Som när jag var 20.




Fri vers av Lupinen
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-02 22:08



Bookmark and Share


  poet-idag
Din vers var det närmaste sanningen man kan komma,känner åckså så
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lupinen