Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsätter växa borde växt klart


Samma, samma men inte likadant.

varför kom du in i mitt liv
om du visste att du inte kunde stanna
varför bad du mig komma
när du måste låta mig vara
känns så rått och kallt det som
nyss gav glädje och värmde
säg det rus som varar
(ge mig ett rus som växer)
ja, visst gör det ont, det visste jag ju
så varför gnälla, längta och hoppas
det är bara att inse ännu en gång
livet är stunder som läggs på varandra
det är hej och hej då igen
ibland blir det mer ibland mindre
vi ger, får, tar och lämnar
sedan återgår vi till det som var och är
kanske förblir vi där eller inte
med tiden kommer handlingar
vilka vet vi inte
än




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad