Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en never ending fucking lök


Verklighetsbaseradsagohaiku.

trött på mig själv nu
vill lämna det här skalet
väck mig som snövit




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-02 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad