Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spectra of exhibition! Mångbrokad på engelska!

Frame the light.(Glas som fångat ljuset, inuti, bestående).
Light in Light (Belys ljuset).
Light in sight (Öga som ser ljuset, ett stort sådant, kanske fascetterat med färger.)
Rhyme in time (Rim i timglas)
Lighthouse (fyr i ljus, bild på)
Timelime, not a tideline (En jämförelse, och egen tidslinje, skapad av lime, förstorat foto, med färg/gråskala, inte bestämt mig än.
Mary goes around the clock( När tiden går, och klockan är gjord, tick tac, ska den låta, på varje viktigt klockslag, skall ett pass vara, på väggen bakom, ska denna ramsa stå; Mary goes around the clock...
Tic Toc!)

egentligen ser originalet, originaltexten ut så här;
Timelime, not a tideline.
Rhyme in time.
Light in light.
Light in sight.
Light house.
Mary goes around the clock... Tic Toc!




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-04-03 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim