Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koordinater

Tappat min kompass och karta,
jag vill hem.

Ristar in SOS, låter det urarta.

Ingen knäcker koden. Vart finns den röda tråden?

Koordinater och konstellationer,
miljontals konversationer.
Helt utan kontext och kärna.

Andra vill vara som den egenkära stjärnan.
Jag känner mer för en verklighetsförankrad hjärna.

Försvunnen, utmärkt med ett kryss.
Jag såg vägen alldeles nyss.




Bunden vers av Haverist
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-03 11:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fyndigt tänkvärt och fina rim
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Haverist
Haverist