Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALA TILL MIG

 

Tårar står tysta

samlade i ögonvrån

 

får inte visa sig

utan klädedräkt

 

låt dina ord sväva

över kobbar och skär

 

himmel flytande blå

av vårsol kärt belyst

 

dansa in i min själ

längtande trösterika

 

tala orädd till mig

med kärlekens ord

 

och jag ska alltid

vara naken för dig

 

min like och spegelbild

i fullkomlighet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-06 17:36



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Mycket vackert !
2020-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Både mjukt och starkt och väldigt vackert...grattis också till den utvalda dikten...
2020-04-18

  M.Eta
fin poesi!
2020-04-13

  FridaHelli
Så fin text!
2020-04-12

  DavidM VIP
När jag läser verserna är det som ett ljus som tilltar allteftersom. Förhoppningar och ömhet.
2020-04-11

  Magdalena Eriksson VIP
fin och nära utan att fastna i någon kroppslighet som begränsar
ja lite svävande som en trana
själva tranigheten menar jag
det som rör sig fritt mellan död och liv
2020-04-10

  KattenKin VIP
Håller med Jenny Leine, en dikt som nästan hör hemma i Bibeln, iallafall på en gudstjänst. Väldigt vacker. Grattis till den välförtjänta stjärnan! *
2020-04-10

  Niliboy
Fantasi å kärlek å du lyckas hålla dig svävande! Fint!
2020-04-08

  bibbi ahrnstedt
tack så vackert!
2020-04-07

  Rise Little One
Man gör verkligen allt för kärleken!
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Underbar text!
2020-04-07

  Klint
riktigt, riktig bra
ord som flyter och smakar mumma :)
2020-04-07

    Sefarge VIP
Synnerligen sinnlighets
bejakande skrivelse!
:)
2020-04-07

  Boel Lindell
En text som är både spröd och stark, som talar till läsaren på ett underbart sätt. En sinnebild för kärleken.
2020-04-07

  M.Eta
Du är en verklig poet, högsta betyg!
2020-04-07

  ULJO
Briljant
2020-04-07

  Öknens Ros VIP
Sköra och spröda , vackert nedtecknade ord.
2020-04-06

    ej medlem längre
Jag får en närmast sakral känsla av denna kärleksfulla, innerliga text.
2020-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vackert i kärlekens namn!
2020-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
sorg och ömsinthet, sensualitet och kärlek
vackert-vackert!
2020-04-06

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-04-06

    Max Poisé
Fulländning..
2020-04-06

  Feliaxel VIP
Vackert
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP