Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Vardag
Vardag ser vi
Vardag är vi
Vardag är arbete
Vardag är familj
Vardag är hunden
Vardag är huset vardag är någon att älska
Vardag är båten
Vardag är att grilla
Vardag är att se blommor växter träd
Vardag är att andas......men nu inte för alla
Ta en tanke o gör ditt så har vi alla en
vardag att se fram imot....




Fri vers av Steff...
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-03 17:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja vardag har vi var dag något att se som den viktigaste dagen... Bra skrivet!
2020-04-03

  Öknens Ros VIP
Tankeväckande text.
2020-04-03

    Lena Staaf VIP
Ja man kunde önska att alla hade en vardag att se fram emot. Men det har knappast flyktingarna från Syrien. Och nu är Corona på väg till flyktinglägren också.
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Steff...