Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta kvider

 

Jag våndas och lider
Mitt hjärta det kvider
All sjukdom och död
det tär mig itu

Hur ska detta sluta
Vad kommer att hända
Jag vill det ska vända
jag vill allt förskjuta

Så ovisst, vi vet ej
Ingen har svaret...
När jag frågar och frågar
för att det rör just mig

 

Vill se slutet i tunneln....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-04-03 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP