Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kav lugn


Farled/Vattenväg

Vattenväg

Farled
mellan
kobbar
och skär

Vitmossans
mosaiker
över
slipad
berghäll

Martallen
sträckt
ut över
mörka
vattens
ursprung

Doft
av basturök
och eneträ

Över
spegelblanka
ytans

Kav lugn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-03 18:14



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Skildringen rytmisk, skisserna närvarande.
2020-04-05

  Laertes
fin dikt med stämningar
2020-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Bastafarirörelsen.

Nära naturen är dagens lösen.
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP