Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nepp, inte alls en gnutta ironi, inte tillgänglig på marknaden längre, har 99 promille av dig i blodet och känner mig en aning smålullig! Fotnot: Den här handlar om självömkan ju..


"Dejtar du nån?"

 
Jag antar att jag borde ta tillfället i akt,
att spä på riktigt ordentligt nu...!
Gå all in på the action
Beta av sekvenser, visa nakenscener no mercy!
Ge publiken vad den vill ha. En stark nia!
Överdriva min dragningskraft enligt E=mc2
och utstrålning i ultraviolet
Le lite mystiskt. Skryta i stil med:
“Alltså, det är fortfarande lite nytt...så vill inte
jinxa men jag har liksom lämnat dejtinglivet
bakom mig.”

 

"Whaaaaat!? Men berätta!"


Grejen är att hon är annorlunda.
Inte andra som jag dejtat.
Hon är brunett. Har brungröna ögon.
Är inte så där intensiv, flörtig och rakt på sak!
Hon tar omvägar men drömmer om roadtrip
i USA Route 66, våga tuta och köra!
Hon klär sig i mjukisar och hoodie när hon behöver
gråta ut mot en axel, krypa in på skinnet i soffan.
Kittla i maggropen. Grottar ner sig i intriger,
hångel och sex för en natt med chips och läsk
Hon kysser repliker med skadeglädje, försöker
rycka upp sin #ootd med Hollywood!
Vi lyfter skrot, samsas på rullband.
Vi tjafsar utan subtitle ibland i sängen men
blir nykära i köket.

 

"Det låter som en dramakomedi?"
Typ...Hitch, Dagboken eller Pretty woman?

 

 

Yes! Kolla ringen!  ;)

 

 

 

"Jag är förlovad med Netflix sen två månader tillbaka!"

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-03 19:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Helt lysande text och vilken spänst i ord som omvandlas till en kavalkad.. Lysande bra!
2020-04-04

  Hon kallar sig poet VIP
Tack Nina, kul att du gillar den :)
2020-04-04

  Hon kallar sig poet VIP
Btw...menar vi samma Hitch....jag menar Hitch med Will Smith och Eva Mendes :) Det är bara en film jag sett några gånger när vill h snacks och en lagom sentimental film i bakgrunden, typ
2020-04-04

  Hon kallar sig poet VIP
:) Tack för länken haha "alltid på väg" btw gillade uttrycket "A new hoodie in the hood" - lär sno den och göra en text av den :)
2020-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Värst är om man har bensin i blodet...

https://www.youtube.com/watch?v=VA7gT3nhj6o

A new hoodie in the hood.


2020-04-04

  Larz Gustafsson VIP
"Vi äter kex
hos Rut, 66".

Rekommenderad version av "Route 66": Ulf Lundell & Nature från liveplattan "Natten hade varit mild och öm..." (1977).

Hitch? Kanonfilm!
Hitchkrieg Bop!
2020-04-04

  Nina Nightwish
Åååh.. ! Underbar text, Karolina! Den spelar på varje sträng som finns i mitt inre. Just love it!
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP