Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets gång.


Dödens vårdare

Tid, vad är tid
döden har ingen ålder

dödens vårdare
hjälper till med övergångar

själarna vandrar vidare
kroppen stannar kvar

blir till aska
livet tar slut

tiden fortsätter...




Fri vers av D.Adder
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-03 19:21



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, vad fint diktat, gillar raden "döden har ingen ålder" tänk att komma på något sånt
2020-04-15

  bibbi ahrnstedt
Tack, vad fint diktat, gillar raden "döden har ingen ålder" tänk att komma på något sånt
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

D.Adder
D.Adder