Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22 mars 2019

När du andas
i min famn
så enkelt
mitt lilla N

Pekar månen
i himlen
ditt första ord
i min famn

Min kärleks sak
Flyga, sjunga
ge ditt hjärta
till en annan




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-03 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig