Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödvändig resa

nödvändig resa
mot himlen och fienden
flaxar gräsanden




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-03 21:48



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Mittenraden, den är spännande. Mycket bra haiku. Ger utrymme för funderingar både hit och dit.
2020-04-05

  TrollTörnTrappan VIP
Vissa har fortfarande nödvändiga resor att göra... särskilt bland djuren?!

Om denna är mest tragisk eller mest komisk, har jag icke fått kläm på än..
2020-04-04

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och snöad in på.
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP