Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viral omsättning

Cirkulerat virus har
Gjort och kommer göra i alla dar
Människan formas i gryningen av motgång
Där orken tryter och när blodet flyter
Skapas förutsättningar för vacker sång
Som stimulerar utveckling och liv
Oberoende av tidens nyckfulla gång




Fri vers av Brunluvan
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-03 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan