Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

Ser ut på skäret från Alberts stuga
Vet att jag aldrig mer dit komma
Brusande nedan mig i Alberts havsvik
Albert Engström sitter vid min sida" så jävlig du ser ut" över havet
Alla dör Albert bara en skröna en sup vardag samt lördag och en halvan på söndag
o veckan i hamn är
Då rullar vågskvalpet in .....




Övriga genrer av Steff...
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-03 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...