Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljetecken

Jag ser mitt eget ansikte i hennes
ljust och utan rädsla

ett papper, vita äppelklyftor
de vandrande molnen

vi skriver hundra obotliga nätter
ett plötsligt avbrutet brev

vad döden väger
outsägligt




Fri vers av Grävling
Läst 130 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-03 23:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skillnaden mellan liv och död är ibland bara ett kommatecken. Ibland ett utropstecken.
2020-04-04

  Ulf Carlsson VIP
Döden kräver inget porto.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling