Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett komplement till mitt inre tänkande rum... Bilden är en runa som kombinerats med andra runor, den ska ge magi från sig , något våra förfäder tyde sig till för att söka svar under goda som svåra förhållanden i livet..


Bubblande tankar

Tankar


 


En behållare utav osynligt innehåll ..


Där allt cirkulerar förbi beblandas av olika yttre faktorer..


Där bubblans center mörk å skräckinjagande kanske döljer ..


Frånsett det kanske vore livet utan tankar en befrielse?


Mer glädje kanske skulle infinna sig där?




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-04 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //