Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återbruk


en dag som ingen annan

 

 

gryningens fönstervy

lurar bakom

tillsluten grådimma

 

i höstsolens middagsvärme

virkas ur molntussar

himmelska poem




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-04 11:06



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer åter med Lena - just den meningen kommer man att minnas - hela texten väldigt fin !
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
"Virkas ur molntussar himmelska poem" - det var en vacker formulering.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg