Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mardrömmar i en orolig värld.


GODNATTSAGA!

Den sena kvällen var mörk och regnig,
bilisten såg de två liftarna i ljuskäglan,
stannade och plockade upp de märkliga
varelserna. Bilen åkte vidare. Senare, en
stund bad de två varelserna att få gå av.
Föraren stannade; släpades ut ur bilen
av varelserna och åts upp till sin helhet.
Varelserna var köttätande Varaner...
Otack är världens lön!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-04 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje