Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Att ta sitt gemensamma samhälls ansvar)


I Hästhov nödens tidevarv. ..



Banker för hellskotta
Vakna upp ur er tigande
Tystnad och agera!

Efterskänk 2-3 månaders
Skuldlån till de allra
svagaste företagen.

Och de mest utblottade
privatpersonerna

Ni har råd med era
nuvarande och kommande
mijardvinster

Vi hjälpte er en gång
När Ni stod på konkursens
brant

Nu är det tid för er att
Visa solidarisk handling

Till det blödande små
-folket och inte bara

Åt kriminella maffia
-ligor ni tvättat 100-
tals miljarder åt!

"Action speak louder
than words. .."


















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-04 12:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ställ vareviga bank
inför rättens skrank
anklaga dem för rån
ty vi gav dem ett lån
vi ej längre vill vänta
dags pynta med ränta
vår tur ge dem kvalet
i staten och kapitalet
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
Helt rätt! Regeringen måste ställa krav på bankerna. Jag tror tyvärr inte att bankerna av egen godhet ställer upp.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP