Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjukt men orden flödar utan hejd inget kan stoppa tankar - lr mera fin lirat funderingar.. ”Ma get funder” som man säg där jag e frånnn.. När en främmande armada invaderar så blir det lika mycket tankar som rör om där inne!


Kronan lr klave..

 


 


Drygt tre veckor sedan två dar med jagade känslor ,


en utomkroppslig uppenbarelse kokande kärl där blod sveper fram att trycka ner febern som tillfälligt vistas i en värds kropp .. yra av visioner å skräck där i en enslig tillvaro .. utelämnad ,föraktad , instängd.. det går på metervara .. en kan gott undra över vad kostar besväret? Vem får betala för detta kalas som festar loss i en kropp..


Knoppen är är på toppen å en löser alla världsliga problem med ett knäpp.. Så tillslut kommer kulmen sjö blöt kikar man efter andan för att inte dränka sig i feberns sänka.. vi simmar upp mot ytan febrilt tills man når något i likhet med ”sans”


 


Men alla världsliga problem tycks han med skutt återvänt , mina obetalda skulder lika så !  Jag kanske inte drabbades av kronans vrede mer den klaven man trampar in i....


 


Där man var låg man still ibland å. Önskade sig att vara i din famn.. som en trygg hamn .. i den vanföreställning så vilade jag nog tryckt i din famn Pia!


älskar dig!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //