Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankestreck från penseln

 

vårnattsnyanser bryter det svarta

mildvindar bär tran-skorr längs älven

mitt i veka livet

ryser jag




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-04 14:18



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Lena ! Du är fenomenal med dessa naturskildringar !
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
Du förmedlar en trolsk stämning med ljus, mörker och ljud.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg