Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En.......skriven......när


Vem tänker du på i sängen?

 

 

 

Jag undrar vad tänker du på,

När du ligger i sängen 

Skönt bäddad

Fast du nyser av dun

 

 

 

Ryser du?

 

 

 

 

 

 

Naken?

 

 

 

 

Var vilar dina fingrar?

När blundar dina ögon?

Hur långt når dina armar?

 

 

 

 

Hur andas ditt hjärta?

 

 

 

Vem?

 

Tänker du på

 

 

 

 

 

 

Där?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-04 16:12



Bookmark and Share


  petter rost
... eller där, i sängen!
2020-04-07

  Nina Nightwish
Jaa.. var äe mina fingrar, mina tankar.. Beror ju på vem som är med i tanken :) Bra text :)
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP