Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stalkar du mig på sociala medier? IRL? Finns statistik på din nyfikenhet? Hur ofta öppnar du mitt feed? Kollar mina stories? Är dina tankebanor nåt jag borde känna till?


Finns du i mörkertalet?

 

 

Jag kanske har typ en
eller två
max tre
beundrare/beundrarinnor

 

 

 

 

(Okej vänner räknas inte,
inte heller släkt
eller pappa och mamma)

 

 

 

 

Men tänk om det finns ett mörkertal

 

 

 

 

Som inte syns i statistiken
Som rör sig utanför registret
Inte går att föra data på

 


Ingen statistik
på tankar
dagdrömmar
nyfikenhet
känslor
lust och begär
längtan
trånande blickar
tecken på svaghet
eller morgonrufs

 

 

Jag undrar:

 

 

 

 

Ingår Du möjligtvis i det mörkertalet, babe?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-04 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt bra..
2020-04-05

  Hon kallar sig poet VIP
Haha, skönt att man kan räkna med en till i statistiken ;)
2020-04-04

  Nina Nightwish
Well...Of course I do ;D
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP