Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönved

Genom den förrädiska sommaren
regnet som håller dig upprätt, stjälkrak
– tunna porslinskoppar fyllda med regn
gräsen fyllda med regn
skogarna
de täta snåren av mynta –
går du ut i famnen av svalkande blad
och vindens porlande
och alarna dricker ur den leriga strömmen
allt som vi trodde
att vi aldrig skulle förlora




Fri vers av Grävling
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-04 20:48



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar och berörande dikt om nuets varseblivning och förlust.....
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
Vacker regndikt där man riktigt känner regnets strilande och porlande. Gillar ordet "stjälkrak"
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling