Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPSÅTLIGT VARDE.

Klappa genast på porten
utan rädsla Sökare,
klappa på porten
med uppfordrande fast hand.

Innan den utestängdes
frusna kropp förtvinar
som rosen om hösten.

© Bosse 4 april 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-04 21:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smart snärtigt
Upptinande
Poesi!
;}

2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten