Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmar

Lyssna till regnet innanför min hud.
Se regnbågens spektrum i mina ögons hav.
Känn på silvrets slingor i mitt hår.
Låt dig förföras av min parfym av magiskt väldoftande blåhallon.
Drick dig berusad i nattens stjärnhimmel svävandes över
månsken av fuchsians beskyddande blad så som kronhjort av spindelväv så själsligt elegant.
Njut av passionens drömmar bevarade i mitt hjärta fylld med krossat vemod.
Vem är du bakom den du tror dig vara?
Vem är jag bakom det jag låter dig se?
Trasdockan inom oss.
Låt oss vara lyckliga tillsammans.
Om inte för alltid, så bara för en stund.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-04 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP