Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkeröar

Har du glömt
hur den här tystnaden låter
har du glömt
med vilken röst du föddes
fågelskri, längtan
efter det som inte kan beskrivas
med den röst du har nu
och grönskan öppnar sig
i riktning mot den punkt
där solen ska komma att resa sig ur gräset
och daggen bli en knappt synlig ånga
ett första vattrat andetag
ur sly och tistlars doft
har du glömt
hur vi gick ut att möta jordens sorg
och morgonen som höll oss
som vore vi fåglar




Fri vers av Grävling
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-04 23:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det som inte kan beskrivas - det gestaltar du som ingen annan ....
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling