Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev.


Artärer

Du skriver dårarnas drömmar
med ett bläck av te och tårar
jag skriver att vi fryser under huden
den sista kroppsvärmen, en bergart
ännu inte inordnad
i förteckningarna över det som funnits

ditt namn som doftade vatten och snö
blodets sjungande delta

du skriver sjöfåglars skuggor
i askan på mina ögonlock
och när jag blundar ser jag havet
mellan nattens brofästen
det sista ljuset i röda strimmor
rörs upp av en långväga vind




Fri vers av Grävling
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-05 00:09



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert och vemodigt " mellan nattens brofästen " .....
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Två älskande långt ifrån varandra?
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling