Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker,söker


Oro

Letar i mitt innersta rum
efter nåt jag inte hittar
Rotlös,rastlös
Lever i en värld av ovisshet
Hoppet är det sista som försvinner
sägs det,men jag känner mig flyktig som en stjärna som bara faller ur och försvinner
Högt där uppe svävar en fågel en fågel så fri,det kanske är en ängel,en ängel sänd av Gud
Det kanske är där jag ska söka min inre ro
för guds vägar är outgrundliga
Jag måste gå jag måste gå




Fri vers av poet-idag
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-05 00:22



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint skrivet om vårt letande efter mening och kärlek.
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag