Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver utifrån/Inifrån...

Jag skriver utifrån Änglarnas Chargong.
Eller är det deras rätta identitet?

Chargong som tradition.
Identitet som identitet.

Och i tankarna heter ett Champagne Chargong.
När änglarna kommer på besök , kommer tystnaden på besök!
När änglarna kommer på besök , plingas det litegrann, som en dörr, med en bjällra, en frisörsalong!
Och slutligen,när änglarna kommer på besök går Gong-Gongen.




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-05 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim