Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat verk ifrån 2013


Min kärlek är din kärlek

Din kärlek är min kärlek
Våran kärlek är allas kärlek
För vi älskar allt och alla så länge allt och alla tycker
om oss
För aldrig ska vi komma i osämja med våra grannar
och börja att slåss
För, för det är livet allt för kort, då det genast går bort
Så om man vill hålla på och bråka kan man ju alltid
börja boxas då det är en sport
För annars är det bara pussar och kramar som gäller
då vi med varandra byter lite spott
`Puss Puss Puss´
Åh, vad gullig du är
Alltid lika snäll
Och åh, vad du smakar gott
Så min och din kärlek är våran allas kärlek
Vilket inger oss alla lite mera hopp om morgondagen..

Min kärlek är din kärlek!

Ken Cassel
5/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel