Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopaten har inga hämningar

Ingen större empati för någon annan än sig själv
och sin mamma
Någon självkontroll
För oberäknelig som den kan vara kan den helt
plötsligt slå ner någon vemsomhelst för ingenting
på dess golv, då det den inte spelar någon roll
Så umgås man med en sådan människa gäller det
att vara vaksam hela tiden och på den hålla koll
Men så fick inte den människan heller när den var
liten med sin pappa spela någon racket med boll
Stackars liten

Psykopaten har inga hämningar
Ingen empati
Känslor som står en bi...

Ken Cassel
5/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-05 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel