Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar är jag lycklig och fri

Jag vandrar i en underbar dröm full av kärlek,

där jag är omtyckt älskad fri och lycklig,

det är helt underbart att få känna sig omtyckt,

att ha ett värde, där jag är jag, inte någon jag inte är

eller har blivit,

för där är jag den jag föddes till, varken mer eller mindre

jag föddes och blev stöpt till den jag är och den jag var

och inte dömd till den jag blev i berusat tillstånd,

eller med droger då dessa gav mig ett dåligt rykte,

men i mina drömmar är jag fri och lycklig.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 10:46



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Fantastisk kort summering av vad livet gett dig och vad du drömmer om. Med några få rader har du lyckats beskriva hela ditt liv. Bravo!
2020-04-05

  SgtChrille
Vackert och relaterbart :)

Och drömmar blir ibland verklighet, så önskar dig allt gott och fortsätt med den fina poesin :D
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten