Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslängtan

 

 

nu

om någonsin

behövs det kärlek

massor av kärlek

 

så många

som lider

får ingen kärlek

hjärta som längtar

 

bara en liten gnutta

små,små korn av kärlek 

kan göra underverk

att någon bryr sig om




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-05 12:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Håller inte med, smittskyddsläkarna avråder ju från närkontakt med tanke på Corona så okärlek får det allt bli.
2020-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tänkt och diktat! I denna tid behövs omtanke och värme för alla.
2020-04-05

    Lena Staaf VIP
Kärlek, vänskap och omtanke behövs i denna orostid. Och annars också.
2020-04-05

  överlevaren VIP
Ja sannerligen, all värme och omtanke behövs i denna tid!
2020-04-05

  alicja lappalainen VIP
"små, små korn av kärlek "
levande ord
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP