Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millimeter

Jag balanserar på en linje
mellan två punkter
två olika nu
ovanför en avgrund
av förvirrande gester
och meningslösa ord

Varenda millimeter
är uppmätt och undersökt
inga hemligheter
finns längre kvar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-05 12:44



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Wow! Det låter som att verkligen befinna sig i "Varats innersta väsen".
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP