Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaparen är vred.


Apokalypsen!

Hur långt borta är Apokalypsen
denna Palmsöndag? Gud Fader
är vred över oss människor som
misskött vårt arv.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-05 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje