Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag minns att du sa: "Nej, jag rodnar inte alls. Jag vågar, men vågar du?" Uppdaterad, från arkivet


Rodnar du tillräckligt nu...?

 

 

Jag vill få ditt nackhår att resa sig,
vara poesin som kittlar ditt Eurooopa!
Blodet som strömmar från hjärtat
till blodkärlen i ditt Kap Agulhas,
där oceanerna möts.
Översätta ditt kroppsspråk
när du talar i tungor
Ha premiumkonto på ditt Spotify,
vip-inloggning till ditt Netflix and chill
när du är sugen på lite action.

 


Röra dina näsvingar när du ler
bakom dina Ray-Bans
Ligga sked med din själ.
Stryka din hud i brygga med en viskning.
Slicka dina blyga läppar.
Sära dina gränser.
Få dig att svälja tungan,
som ett löfte på att det var jag som
lämnade beviset på rodnaden...
när du ler med hela ansiktet

 

 
Säg mig, kommer de landa som en varm
bris mot din hals?
Kittla som en suck i ditt mellangärde?
Komma krypandes upp för benen,
stiga mellan låren.
Öppna skåran till ditt drömscenario
Säg mig, njuter du?
Kommer mina ord finnas där på dig nu?

 

 


Som ett sugmärke i ditt hjärtas pulsåder




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-05 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och du hade rätt.
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Rätt ska vara rätt, Anette.
2020-04-05

  Hon kallar sig poet VIP
Du hade rätt men just Agulhas är väl mer typ specifikt kanske...?
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
I stand corrected, lady.
2020-04-05

  Hon kallar sig poet VIP
"Agulhas är den afrikanska kontinentens sydligaste punkt, cirka 200 km sydost om Kapstaden i Sydafrika och ca 150 km från Godahoppsudden. Här möts officiellt enligt Internationella sjöfartsorganisationen Atlanten och Indiska oceanen", :)
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Tierra del Fuego?
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett litet ögonblick...
Oceanerna - om man med dem menar den Indiska och Atlanten - möts vid Sydafrikas sydspets.
Stilla Havet och Atlanten möts vid Eldslandet, Chiles sydspets eller Kap Horn.

2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP