Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
itankar i frivillig karantänn


tristess

corona-tritessfår bli med finess,

ev dikt kan fungera som

bikt.

och kontenplation kan

också ha en funktion, men om vi hänger ut känslorna på tork
kanske vi till lusten får ork,









Bunden vers av charlotte VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-05 13:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag tycker det går bra, men saknar den sociala gemenskapen!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP