Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mitt trapphus bor en barmhärtig samarit

 

I mitt trapphus är det nån granne som
lägger ut böcker på elementet
under namntavlan och anslagstavlan
Inskjuten under tegelväggen
och nära porten
Ibland i travar på golvet under
postboxarna

 

 

Utan att presentera sig vid namn

 

 

Väntar den där på att nån
ska rycka åt sig den!

 

 

 

Oftast är det deckare
Om kidnappningar
eller mord
Men ibland rör det sig också
om kärleksromaner

 

 

Vi kan knappast skylla på brevbäraren...
i detta fall

 

 

 

 

Vem är du?

 

 

 

Som tycker att världen behöver spänning?
Känna Erica Spindler

 

 


och Det fjärde offret?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-05 15:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kan rycka åt mig en thriller när det så bjuds.
2020-04-06

    April Stark
Bästa grannen ju!
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
"Are we not all victims of time!!!" (Elton Motello i e-postmeddelande till mig).

"Vi är alla offer." (Stig Skogberg, elektronikdemontör)
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP